De burgerbeweging “Sprout to be Brussels” en BECI hebben een gemeenschappelijk doel: het positieve imago van onze hoofdstad versterken. BECI zet zich ook in voor de promotie van stedelijke mobiliteit in Brussel lanceerde onlangs het initiatief Mo, een pop-up ruimte gelegen aan de Avenue Louise 500.

Sprout to be Brussels en BECI organiseren samen “Sprout to Move for Brussels”: een gezellige en festieve afterwork op donderdag 20 september, tijdens de Week van de Mobiliteit.

Mobiliteitsaanbieders -en gebruikers kunnen die gelegenheid niet laten liggen om hun professionele netwerk uit te breiden in aanwezigheid van partners, fans en ambassadeurs van Mo en Sprout! Dit initiatief maakt deel uit van een reeks activiteiten die op donderdag 20 september worden georganiseerd in het kader van de Week van de Mobiliteit in samenwerking met MaestroMobile, #WeAreMobility, KBC Brussels, Brussels Metropolitan, #SproutToBeBrussels, Sint-Gorikshallen en Brussel Mobiliteit. Deze Afterwork volgt meteen na de Urban Mobility Speed dating.

Schrijf je hier in